project_4.jpg

O nas

Spletna stran Fortuna Travel. Pozdravljeni popotniki !

FORTUNA TRAVEL je turistična agencija z licencami št. 670 in št. 671, pridobljenih pri GZS, za opravljanje dejavnosti organiziranja ter prodaje turističnih aranžmajev.

Naši turistični programi so plod 30 letnih uspešnih izkušenj dela z gosti kot tudi sodelovanj s poslovnimi partnerji doma in v tujini. Organiziramo raznolike izlete in potovanja za zaključen skupine, obenem pa ponujamo tudi nekaj razpisnih potovanj.

Na naši spletni strani so že navedeni številni krajši in daljši programi. Seveda pa z veseljem pripravimo program, oblikovan v skladu z vašimi željami ali obveznostmi ( npr. strokovni ogledi, seminarji, prireditve). Samo izpolnjen obrazec nam pošljite.

Pri naši agenciji sta varnost in zadovoljstvo udeležencev na prvem mestu. Vse aktivnosti izvajajo posamezniki z ustrezno licenco in turistični vodniki s pridobljeno licenco vodenja pri GZS. Vsi udeleženci naših aranžmajev so tudi osnovno nezgodno zavarovani. Podatek je pomemben, ker namreč nekatere agencije, ki prav tako organizirajo zaključne izlete, tega ne vključijo v ceno.

Za zanimive izlete in potovanja kliknite na eno izmed povezav v glavni navigaciji. Lahko pa nas obiščite na naši Facebook ali Twitter strani: https://twitter.com/travel_fortuna