ZADAR IN TELAŠČICA

Od 119.00

IZLET Z LADJICO NA DUGI OTOK

 • Mnenja 0 Reviews
  0/5
 • Tip potovanja Holiday Type
 • Čas potovanja En dan
  1/8
All about the ZADAR IN TELAŠČICA.

INFORMACIJE:

Z udobnim turističnim avtobusom bomo naredili približno 800 km. Za prestop meja je dovolj osebna izkaznica, le čakanju se skoraj ni mogoče izogniti.

Zadar in njegovi otoki so Slovencem zelo blizu, tako po kilometrih kot tudi po počitnicah. Samo mesto poleg odhodov na otoke nudi tudi prvovrstne kulturne spomenike. Zadnja leta pa največ vabijo morske orgle. V hotelu na obali bomo po večerji lahko uživali v glasbi, naslednji dan pa se bomo po zajtrku z ladjico zapeljali do Dugega otoka v Telaščico, kjer bomo uživali v neokrnjeni naravi in kosilu na barki.

RAZLIČICA OSNOVNEGA PROGRAMA:

V tem zgornjem koncu Dalmacije si lahko ogledamo še slapove Krke, Kornate ali Paklenico, Šibenik, soline na Pagu, Novigradsko morje. V zaledju pa dalmatinsko etno vas in Vransko jezero.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Kaj je vključeno v to ponudbo?Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo!

Osnovna ponudba vsebuje:

 • avtobusni prevoz po programu,
 • 1 x polpenzion v hotelu *** v 1/2 sobah TWC, turistična pristojbina,
 • lokalni vodnik v Zadru,
 • izlet na Telaščico s kosilom,
 • vodenje ter organizacija izleta.

 

 

CENA PONUDBE (2017): 119,00 €/os. pri 40 do 45 potnikih.     

DOPLAČILA: za 1/1 15,00 €.

 1. Day1 LJUBLJANA – METLIKA – ZADAR (400 km)

  – Odhod ob 5.30 uri zjutraj iz Ljubljane (ali bližnje okolice).  – Smer vožnje: Metlika – Zadar. Postanki za kavico.  – Ogled Zadra z lokalnim vodnikom.  – Prosto za obisk tržnice in okrepčilo.  – Namestitev v hotelu*** na obali, večerja ob glasbi, nočitev.

 2. Day2 TELAŠČICA – LJUBLJANA (400 km)

  – Samopostrežni zajtrk ob 7.30 ter odhod ob 9.00 uri.  – Vožnja z ladjo v zaliv Telaščica na Dugem otoku.  – Prosto za kopanje in sprehode.  – Kosilo na barki.  – Smer vožnje: Zadar, Metlika. Postanki za kavico.  – Prihod na kraj jutranjega odhoda do 24.00 ure.